Kopie van De bijzondere waarden van de Havelterberg


Wandelen en genieten van de natuur en de bijzondere geschiedenis: de Havelterberg is op veel gebieden van grote waarde. Om die waardevolle natuur te versterken en het landschap te herstellen start binnenkort project Havelterberg. Om u zo goed mogelijk te informeren organiseren de Provincie Drenthe, Prolander, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten zaterdag 18 juni een informatieve wandeling over de Havelterberg.

Op verschillende locaties langs de route vertellen medewerkers van het project Havelterberg over de natuur, cultuurhistorie, recreatie en de toekomst van dit unieke gebied. De wandeling start met een ontvangst met koffie, thee en wat lekkers bij Brasserie OER. Daar krijgt u ook de route en een toelichting op de wandeling. U bent van harte welkom om met ons in gesprek te gaan, uw vragen te stellen en onze liefde te delenvoor dit prachtige landschap.

We hopen u 18 juni 2022 te ontmoeten.

Praktische informatie:

Datum: 18 juni 2022
Tijd:inloop tussen 13.00 en 15.00
Adres: Brasserie OER, Van Helomaweg 18, 7971 PW Havelte
Lengte: 4.4 kilometer met 5 informatiepunten.
Is de hele wandeling u iets te veel? Geen probleem. U kunt ook direct naar de informatiepunten gaan die u interessant vindt, zonder de rest van de route te lopen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.